Na trinajsti AMA sredi spoznaj Anjo, re:do Projektni vodja! | Community
AMA SREDA

Na trinajsti AMA sredi spoznaj Anjo, re:do Projektni vodja!

Na trinajsti AMA sredi spoznaj Anjo, re:do Projektni vodja!
Userlevel 7
  • heroj
  • 201 odgovorov

Hej! Vas zanima, kdo stoji za tem, da v re:doju vse poteka gladko? To je Anja, naša projektna vodja! Ne samo, da skrbi za komunikacijo med nami in nadzoruje našo časovnico, ampak je tudi ljubiteljica turške kave in slovnice. (Da, prav ste prebrali, Anja nas ves čas popravlja glede slovnice 🔍😂.)

🚀 V prostem času je navdušena nad potovanji z letalom, ljubi tuje jezike, rada obiskuje starše, kjer jo vsakič znova nestrpno pričaka francoski buldog Oliver, in uživa v branju, zgodovinskih romanov in kriminalk. Med njene najljubše sodi legendarni Poirot Agathe Christie - zdaj vemo, od kod ji lastnosti, kot so natančnost, red in občutek za malenkosti. (just kidding) 🤪

📆 V sredo, 13. septembra, od 10. ure dalje, bo na tvoja vprašanja odgovorila Anja.

P. S.: pazi na slovnico 🤓

 

💬 👇 Slajdni nam jih tukaj spodaj, seveda lahko postneš tudi sliko svoje turške kave, Anja pa bo z veseljem odgovorila in pokomentirala jutranjo kavo! Vidimo, pišemo! ✌️


10 replies

Userlevel 3

Ali se, da da bi en dan preživel z Ekipo redo

Userlevel 7

Hej @mihaga28 zanimiva ideja! 😊 Kaj te je privedlo do želje preživeti dan z nami? 😃

Userlevel 3

Sem tak, da rad vidim kako poteka vse v ozadju procesi mobilne komunikacije vse od prvega klica do prenosa podatkov recimo na moji številki, kaj se mora zgoditi, da zadeve tečejo za uporabnike gladko in brez težav. 

Userlevel 3

Ja, to bi pa mene tudi zanimalo!

Userlevel 7

Hej @mihaga28 in @nis, kako zanimivo, da vaju zanima zakulisje mobilne komunikacije! 🤗 Veliko ljudi se ne zaveda kompleksnosti, ki se skriva za vsakodnevnimi mobilnimi interakcijami. Res je fascinantno, kako vse ti kompleksni mehanizmi delujejo tako sinhronizirano, da nam omogočajo tekočo komunikacijo. 😅  Trenutno ne planiramo organizirati “dan odprtih vrat” pri nas. A kdo ve? Morda pa bomo kdaj v prihodnosti priredili kaj podobnega in razkrili nekaj skrivnosti. Seveda pa bomo takrat poskrbeli, da bosta med prvimi izvedela. Do takrat pa ostanita radovedna v relavnici in če imata kakršno koli vprašanje glede vodenja re:do projektov, pa kar prilepita vprašanje tukaj 👇🏼, Anja vama bo z veseljem odgovorila v sredo, 13. septembra. 😉

Userlevel 7

 @mihaga28 tukaj 👇🏼 res hud video, ki prikaže celotno mobilno tehnologijo in njeno delovanje. 😎

 

Userlevel 2

Zdravo Anja! Kako usklajuješ komunikacijo med sodelavci in kako nadzoruješ časovnico?

Userlevel 3

Koliko časa že delaš pri re:do in kaj ti je najbolj všeč?

Zdravo Anja! Kako usklajuješ komunikacijo med sodelavci in kako nadzoruješ časovnico?

Živjo!

Re:do je trenutno še majhna ekipa, kar želimo dobro izkoristiti pri interni komunikaciji. Uporabljamo različna orodja, preko katerih se med seboj obveščamo o novostih in dogajanju znotraj ekipe ter novostih s področja razvoja produkta ipd. Pomembno pri vsem tem je, da so naše vloge dobro razdeljene, razdelane in razumljene znotraj ekipe, saj lahko le tako vsak učinkovito prispeva h kakovosti.

Prav tako za nadzorovanje časovnice uporabljamo različna spletna orodja in aplikacije. Tako ima vsak pregled nad dogajanjem, ki ga tedensko usklajujemo na skupinskih sestankih in delavnicah, namenjenim razvoju in izboljšavam produktov. Da nam stvari ne uidejo izpod nadzora, vsakodnevno spremljam in po potrebi opozarjam na stvari, ki so še nejasne in potrebujejo več pozornosti. Zato imam v drugem delu naziva tudi ime “chaos controller”. :) 

Koliko časa že delaš pri re:do in kaj ti je najbolj všeč?

Re:doju sem se pridružila v mesecu maju in všeč mi je to, da lahko vse zamisli za razvoj produktov, ki jih imamo v ekipi, s skupnimi močmi dejansko tudi uresničimo. In aparat za peko kokic v pisarni je nepogrešljiv! :)

Odgovori