Booya! En izmed največjih updejtov aplikacije je na voljo Apple-ovim uporabnikom / Android kmalu! | Community

Booya! En izmed največjih updejtov aplikacije je na voljo Apple-ovim uporabnikom / Android kmalu!

  • 11 August 2023
  • 6 odgovorov
  • 115 ogledov
Booya! En izmed največjih updejtov aplikacije je na voljo Apple-ovim uporabnikom / Android kmalu!
Userlevel 7

Nova verzija aplikacije 1.1.23 prinaša cel kup dobrot vsem iOS uporabnikom 🎉

Tole so novosti:

  • nov izgled “widgetov” na domači strani aplikacije in nekaj novih vsebin za neregistrirane, da se še lažje pridružijo re:do,
  • upravljanje SIM sedaj vključuje tudi PUK kodo, tako da si boste PIN kodo lahko odslej ponastavili brez supporta (glej tale članek),
  • nekaj sprememb zaradi novih zakonskih zahtev (predvsem pri prenosu mobilne številke in splošnih pogojih),
  • pa še kakšen strt zlobni hrošč.

Kot običajno se bo po posodobitvi potrebno ponovno vpisati v app. Uživaj in javi, kako se ti zdi! ✌

 

P.s.: Mimogrede - vemo, da nekatere izmed vas občasno aplikacija sama odjavi iz aplikacije; ta bug raziskujemo in ga bomo rešili koliko hitro gre! 


6 replies

Userlevel 5
Badge

Ja, danes dopoldan pa je tudi mene odjavilo oz. sem se moral še enkrat prijaviti. 😂  Ampak sem že na iOS 17, tako da verjetno kvarim povprečje.

 

Userlevel 5
Badge

Oz. izgleda, da kar redno odjavlja. Mi je pa čudno, da se - ko si prijavljen in že uporabnik - na vrhu bohoti v celotni širini kartica “kako postaneš uporabnik”. Tista kartica s podatki o roaming porabi pa občasno izgineva, tudi če je “pripeta”.

Moj predlog bi bil, da bi kartice na prvi strani vsak (registriran) uporabnik sam nastavil kot mu paše oz. glede na to, katere potrebuje takoj, ko zalaufa app.

 

Userlevel 4
Badge

*Povabi prijatelja feedback*

Hiter feedback v zvezi s “povabi prijatelja”: zelo uporabno bi bilo, da bi se brezplačni meseci odštevali ali bi kako drugače obstajala evidenca, koliko ti jih še preostane + ko klikneš obvestilo, da je nekdo uporabil kodo, je tisti “ne zdaj” rahlo nesmiseln + mesec, ne meseč (vem, typo). Samo toliko, da dodate med opazke.

Se pa strinjam z nadležnim odjavljanjem, mene tudi moti in pogrešam še vedno biometrično prijavo.

Userlevel 5
Badge

Tole glede odjave iz appa kar malo skače - včasih zdrži kakšen dan, včasih večkrat na dan odjavi… oz. prva stran dobesedno malo poskakuje takrat, ko je app na tem, da nisi več prijavljen (prikazani elementi pa so napol za prijavljene, napol za odjavljene, sodeč po vsebini - zato verjetno to, kar sem par postov nazaj gor pred časom napisal). Weird.

Pa še ena “malenkost”, ki sem jo že enkrat prej opazil: Support chat v appu ni povsem kronološki, vsaj kar se starih zapisov tiče. Takole “na uč” se mi zdi, da sortira po “agentih”: nazadnje pokaže stari chat od zadnje osebe, s katero si bil v kontaktu, če skrolam nazaj, pa je šele višje gor potem tisto, kar je bilo nazadnje v chatu (vsaj po tem, ko je zaključeno).

Userlevel 7

Hej @voyager ful cenimo, da si vzameš čas in nam daš povratne informacije, saj so nam v veliko pomoč pri iskanju in odpravljanju težav.🤗 🤘🏼 Hmm 🤔...zaenkrat nismo opazili, da v support chatu ne bi prikazovalo sporočil po kronološkem zaporedju, bomo pa ponovno stestirali. Hvala za ta info. Težava z odjavljanjem iz appa je odpravljena, bomo pa seveda tudi to ponovno preverili in se javim.  Imaš zadnjo verzijo aplikacije?

Userlevel 5
Badge

Zaenkrat je se vedno 1.1.23.

Odgovori