Nov app update | Community

Nov app update

Nov app update
Userlevel 6

Si že zasledil_a novo re:do posodobitev (iOS 1.2.6 in Android 1.2.5)? Luč dneva je ugledala prejšnji teden, v nadaljevanju pa ti predstavimo kaj, poleg manjših popravkov hroščev, ti ponuja nova posodobitev.

  • Mesečne obnovitve opcij – po novem je na voljo možnost, da ob nakupu opcije, vključiš tudi mesečne obnovitve. To pomeni, da bo izbrana opcija vsak mesec samodejno zakupljena, vse dokler zakupa ne prekličeš. Nova možnost je na voljo tako za mednarodne opcije kot tudi opcije gostovanja.

Posebnosti: V nasprotju z enkratnimi zakupi opcij, ima lahko uporabnik na enkrat vklopljene mesečne obnovitve le za eno opcijo znotraj skupine. Če uporabnik potrebuje več enot, kot jih ima na voljo v opciji z mesečnimi obnovitvami, lahko še vedno zakupi dodatne (enkratne) opcije.

 

  • Tooltips – obstoječe namige za pomoč v aplikaciji smo razširili na še dodatne funkcije v appu (vodič po profilni strani 👇 in vodič za plačila). 💡⚙️
  • Samo iOS: NPS anketa – tvoje mnenje nam veliko pomeni in je izredno pomembno za nadaljnji razvoj re:do aplikacije. Sedaj ga lahko podaš znotraj kratke ankete o zadovoljstu, s katero se srečaš v appu.

 

Kateri update je tvoj najljubši? Sporoči nam spodaj v komentarjih. 😁 

 

Se slišimo v prihodnji novički app updejtov! 🖐


0 odgovorov

Pridruži se debati in podaj svoj odgovor!

Odgovori