mesečni obračun | Community
Solved

mesečni obračun


Re:do je ok. Moti me ker je obračun stroškov mesečno.  Po mesecih. Kako se nastavi, da bi bil obračun od datuma mojega plačila naprej?

icon

Best answer by znjaka69 2 November 2023, 07:50

View original

14 replies

Userlevel 4
Badge

Mar ni? Pri meni je vedno 25. v mesecu, kar sovpada z dnem prvega plačila (in ni mi bilo treba nič posebej nastavljati).

Ne. 3 v mesecu štartam na novo. Poraba je pa od 1 v mesecu. Bom pozoren še enkrat čez 4 dni in sporočim.

Userlevel 4
Badge

Aja, ti bi porabo od 3. do 3.? Kje pa sploh vidiš tako natančno, kakšna je poraba, in da je od 1. v mesecu? Jaz vem za tisto v aplikaciji, kjer je res po mesecih, ampak na (npr. zadnjem) računu mi pa piše:

Datum: 25.10.2023

Obračunsko obdobje: 25.10.2023 - 25.11.2023

Userlevel 3
Badge

Men pa na računu piše 29. do 29.

Userlevel 5
Badge

Ne. 3 v mesecu štartam na novo. Poraba je pa od 1 v mesecu. Bom pozoren še enkrat čez 4 dni in sporočim.

Poraba v appu je prikazana po mesecih, drzi. Meni tudi tako “strize” en teden. Ampak saj tako ali tako ni zelo pomembno, glede na to, da so kolicine “neomejene”.

 

Klici in SMSi so šli na nulo z današnjim dnem, 1. v mesecu. Gigabitov sem toliko porabil danes kot pač piše. Čas - GB, za instagram bedarije je jasno tudi vštet.

Dokler imam tega neomejeno za 8 ojrov ni problem. Ko bom spet šel nazaj na HOT, bom pa drugače gledal na obračun. Ampak tam je tako kot mora biti. Kolikor kupiš, toliko imaš.

Userlevel 3
Badge

Ko bom spet šel nazaj na HOT, bom pa drugače gledal na obračun. Ampak tam je tako kot mora biti. Kolikor kupiš, toliko imaš.

@Kinetik ne štekam, kko to mislš tko kot mora bit, kokr kupš tok maš? Kaj pa je razlika z re:do?

Userlevel 3
Badge

Js mam vsak mesec 29. v mescu plačilo, pa ko se plača naj bi se resetirala poraba, mi je pa tk vseeno ko ne porabim tok😀

Točn tko. Dokler je neomejeno za 8 ojrov ni problema. Ne porabim niti toliko kot je na HOT mini paket. Za 1.01 ojra mi je vseeno, kolikor pač več tukaj plačam. Ko mi bo potekla ta zmanjšana naročnina, grem nazaj na HOT. 15 ojrov mi je preveč, ker ne potrebujem. Omrežje je isto. 5G v našem kraju še ni na nivoju 4G. Tudi dejansko ne potrebujem 5G.

Userlevel 4
Badge

Saj verjetno nas večina, ki smo zdaj še v promocijskem obdobju nižje naročnine in ne rabimo toliko enot, razmišlja podobno. Jaz ostanem, če bo spet kakšna podobna akcija oz. če ponudijo še kakšen manjši paket, ker zaenkrat vse deluje dobro in nimam pripomb, ampak drugje je enostavno boljša ponudba.

Boljša ponudba je za mene cenejša. Res nisem nek hud uporabnik. Tisto kar potrebujem je že v manjših paketih. Omrežje pa zaenkrat Simobilovo. Nekaj sem jih že pretestiral in je to to. Tudi znanci mi povejo kako je z omrežji. Če kdo še ve za Simobil...

Userlevel 3
Badge

Ja ampak na tem Simobilovem (A1) omrežju sta tudi HOT in Bob, ki pa imata za uporabnike ki porabijo do 80GB podatkov cenejše pakete (10e). Je pa res da imata oba v EU manj podatkov kar me je motilo pri HOTu (v SLO 100GB v tujini 5GB) in pa omejeno hitrost podatkov na omrežju 4G oz 5G.

Userlevel 3
Badge

Js trenutno nimam kaj slabega za rečt čez re:do. Res, da so mogoče drugi operaterji cenejši ampak spet odvisno od potreb vsakega posameznika, mi pa zelo veliko pomeni kvaliteta supporta kot je na re:do♥️ nikjer drugje še nisem bil deležen tako hitrega odziva in dejansko uporabnih rešitev.🙂 Ponavadi je klic na supporte samo kreg in izguba časa žal. Hkrati pa mi veliko pomeni, da ne rabim za vsako stvar hodit osebno v poslovalnico ampak lahko vse uredim v aplikaciji.🙂

Hot me je rešil brez vsakega problema v Bosni ko sem ostal brez operaterja. Na wi-fi sem spet prišel do uporabe. Pet minut in zadeva je bla rešena. Premalo prijavljen sem šel dol. Sam sem bil kriv.

Odgovori