TOP mešanih sPET | Community

TOP mešanih sPET

TOP mešanih sPET
Userlevel 7
  • heroj
  • 245 odgovorov
  1. David in Victoria Beckham sta ponaredila svoj virusni trenutek Rolls-Roycea "Be Honest"

David in Victoria Beckham sta nedavno posnela smešen oglas za Super Bowl, kjer sta se poigrala z njihovim viralnim trenutkom iz dokumentarne serije na Netflixu.🍿 V oglasu sta uprizorila zabaven dialog o tem, kako je Victoria nekoč prišla v šolo z očetovim Rolls-Roycem, medtem ko je trdila, da je iz skromne družine. V posnetku David in Victoria igrata to situacijo, pri čemer David vzklikne: "Be Honest, Be Honest!" Victoria pa se pretvarja, da ne ve, kaj je Super Bowl, in ga zamenja za hokejsko tekmo. To ni prvič, da David sodeluje v oglaševanju za Super Bowl.  Super Bowl je eden največjih dogodkov v športu, ki bo letos potekal v Las Vegasu. 🏈🎥

Super Bowl je znan po velikem številu gledalcev, spektakularnih predstavah med polčasom ter kreativnih in dragih televizijskih oglasih. Dogodek je postal ena najbolj gledanih športnih prireditev na svetu. 🏈🏆

Poglej kako sta odigrala ta dialog 😅👇🏼

 

  1. Večer s 73 točkami 🏀
📸: Joe Camporeale-USA TODAY Sports

Luka Dončić je bil vedno sinonim za izjemnost na košarkarskem igrišču, a njegov večer s 73 točkami je presegel vsa pričakovanja. Seveda te novice ne smemo spustiti v naši TOP 5 rubriki, saj je Luka izjemen igralec, je kot en robot, nič ga ne ustavi. 🪄

Pred sezono 2023-24 je bilo le 13 primerov, ko je igralec dosegel 70 ali več točk na eni tekmi. A zdaj, z Dončićevim neulovljivim dosežkom, se je ta izbrani klub razširil na 15 priložnosti. Kdo misliš, da bo naslednji vstopil v to ekskluzivno družbo?

Dončić je s svojimi 73 točkami izenačil 4. najvišji dosežek v zgodovini NBA lige. Njegova natančnost je bila osupljiva, saj je zadel 91,2 % svojih metov, vključno z 8 trojkami iz 13 poskusov. A Dončić ni bil le strelski stroj. Z sedmimi podajami, 10 skoki in ukradeno žogo je dokazal svojo vsestranskost in pripomogel k zmagi svoje ekipe. 🎩🏀

Ta izjemni večer ni le zgodovinski dosežek za Luka Dončića, ampak tudi navdihujoč primer za vse mlade igralce. Kaj misliš, kako daleč bo šel Luka z svojo igro?

 

  1. Amazon predstavlja novega pomočnika za nakupovanje! 🛍️💬
📸: Amazon

Amazon je ustvaril novega pomočnika za nakupovanje imenovanega Rufus. Rufus je chatbot, ki uporablja umetno inteligenco in je sposoben brskati po Amazonovi knjižnici izdelkov, ocenah strank ter spletnih informacijah, da bi ti pomagal pri nakupovanju.

🔜 Kdaj bo na voljo?

Rufus je trenutno v beta različici in je na voljo le izbranim strankam, vendar naj bi bil kmalu na voljo večjemu številu uporabnikov.

📱 Kako ga uporabiti?

Če imaš dostop do beta verzije, lahko klepet z Rufusom odpreš preko Amazonove mobilne aplikacije. Preprosto v iskalno vrstico vpišeš ali poveš svoje vprašanje in na dnu zaslona se bo prikazalo okno za klepet z Rufusom.

Kaj lahko vprašaš?

Rufus lahko odgovori na različna vprašanja, kot so: "Kakšna je razlika med tekaškimi copati? ali "Katera darila so primerna za valentinovo?" Prav tako lahko vprašaš o specifičnih izdelkih, na primer: "Ali je ta jakna pralna v pralnem stroju?" Cool ne?

📺 Kako deluje?

Rufus ti lahko poda odgovore na tvoja vprašanja z uporabo informacij iz knjižnice izdelkov, mnenj strank ter skupnosti vprašanj in odgovorov. Poleg tega bodo predlagana vprašanja za Rufusa prikazana tudi med iskanjem izdelkov na Amazonu.

Kaj misliš, bo Rufus dejansko koristen pri našem nakupovanju?

 

  1. V Threads prihajajo novosti
📸: Threads

Threads, aplikacija za hitre pogovore na Instagramu, razvija nove funkcije pod vodstvom Adama Mosserija, vodje Instagrama. Kljub previdnosti glede dodajanja novih funkcij, Mosseri razmišlja o vključitvi Trending Topics in drugih novosti, ki bi lahko popestrile uporabniško izkušnjo. 💬 

Kljub Mosserijevi skeptičnosti bi dodajanje Trending Topics omogočilo uporabnikom spremljanje aktualnih dogodkov v realnem času, kar bi lahko povečalo zanimanje za aplikacijo. Čeprav Mosseri ne vidi teh funkcij kot ključnih za rast, podatki kažejo na drugačno sliko.

Nauk? Včasih naša pričakovanja ne ustrezajo dejanskim rezultatom. Aplikacija Threads bi lahko s Trending Topics in drugimi spremembami ponudila še bolj živahno izkušnjo uporabnikom hitrih pogovorov na Instagramu.

Uporabljaš Threads, kaj ti je všeč pri uporabi in kaj bi spremenil_a če bi lahko? A veš, da nas tudi najdeš na Threadsu? 😎✌︎︎

 

  1. Kako ohraniti anonimnost na spletu? 🛡️

Biti povsem anonimen na spletu je izjemno zahtevna naloga, vendar lahko z nekaj pravili in pristopi znatno zmanjša količino informacij, ki so o tebi dostopne na spletu.

Blokiraj Trackerje: Splet je poln nevidnih sledilcev, ki beležijo naše aktivnosti. Uporabi orodja, kot je Tor 🧅 brskalnik, ki šifrira tvoj promet in oteži sledenje tvoje identitete.

Izberi zasebne storitve: Nekatere aplikacije in storitve skrbijo za zasebnost svojih uporabnikov bolj kot druge. Uporabljaj storitve, ki ne sledijo ali shranjujejo tvojih osebnih podatkov in komunikacij.

Preveri kaj postaš: Manj informacij, ki jih deliš o sebi na spletu, manj si ranljiv_a. Bodi previden_na pri objavljanju osebnih podatkov na družabnih omrežjih in raje uporabljaj lažne identitete, kjer je primerno.

Uporabi ločene ldentitete: Za določene namene ali dejavnosti uporabljaj ločene račune ali identitete, da zmanjš tveganje razkritja svoje prave identitete.

Napredne tehnike: Če potrebuješ višjo stopnjo zasebnosti, razmisli o uporabi naprednih tehnik, kot so specializirani operacijski sistemi ali odstranitev senzorjev iz naprav.

Ohranjanje anonimnosti na spletu zahteva stalno pozornost in prilagajanje, vendar lahko z ustreznimi pristopi ohraniš večjo stopnjo zasebnosti in varnosti. Kako pa ti skrbiš za svojo anonimnost? 🔐


2 replies

Userlevel 4

Donka CAR😎

Userlevel 3

VB ❤️

Odgovori