kakšna se vam zdi uporaba eSIM | Community
Vprašanje

kakšna se vam zdi uporaba eSIM


Userlevel 5
Badge

Na prelepo sončno nedeljo imam novo temo

 

Skozi prihodnji teden me bo zanimalo ali že uporabljate eSIM ali še vedno ne veste kaj to je.

 

Zanimajo me mnenja, prepričanja in želje.

Zanima pa me tudi ali bi radi, da vsi operateji začeli uporabljati in promovirati eSIM


5 replies

Userlevel 5
Badge

eSIM bi ze zdavnaj morali omogocati vsi operaterji, enako kot vse ostale oblike SIM. Pa to brezplacno in ne kot neki bonus. Ko kupis novo stevilko, bi na kartici poel navadne fizicne sim morala biti QR koda za eSIM. Lahko pa tudi podobno kot je to pri re:do preko aplikacije.

 

Operaterji bi morali omogocati vecino stvari urejati preko web/mobile vmesnika in ne da moras hoditi fizicno v poslovalnice. Tehnologije to omogocajo.

eSIm je super zadeva ze zato, ker ni potrebno iskati igle, sneti ovitka, … ce si v tujini in ko kupis na letaliscu lokalno SIM. Se posebaj je to super, ko imas domaco stevilko na eSIM, tujo pa za tisti cas kot fizicno.

Userlevel 5
Badge

Evo, kmalu bodo vsi operaterji v izhodiscu imeli eSIM 😀

https://www.macrumors.com/2023/03/27/iphone-15-esim-only-france-rumor/

Userlevel 7

Res je, bomo pa videli, kako bodo eSIM tretirali - ali bo to samo digitalna verzija fizične SIM kartice, beri kot si napisal - greš v poslovalnico, plačaš in dobiš listek s QR kodo, ali bo to kaj bližje digitalni izkušnji kot jo ponujajo, khm khm, nekateri 😎

Userlevel 2

E sim odlično deluje imam dve št. na e-sim, kar je pa tukaj pogruntano, da lahko vse urediš online, brez obiska poslovalnice pa kapo dol, pa nisem nek mlad uporabnik, pa me te stvari enostavno zanimajo, čakam še na kak nov produkt ki ga bo ponudil re:do.😁

Userlevel 7

@SportBilly top, da si zadovoljen. 🤗 eSIM je res zakon! 😎

Odgovori